Utazási fiók
Villa Pandza, Horvátország, Észak-Dalmácia, Trogir, 2018-06-02, Önellátás
Villa Pandza
Időpont:
2018-06-02 – 2018-06-09
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:58849383
32 475 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése : Trogir/Seget vranjica- Villa Pandza
Leírás szállás
Fekvése: Seget Vranjica idilli kis félszigetén, Trogir varázslatos óvárosától 4 km-re található a 3 emeletes apartmanház. Trogirba helyi busszal és kishajóval is eljuthatunk. A település, egy barátságos, csöndes, dalmát halászfalu. Kis földnyelven álló panorámadombra épült, változatos tengerparttal és pazar rálátással a környező szigetvilágra. Az apartmanház mediterrán környezetben, a falucska egyik belső tenger öbölre és a hegyekre néző, szép fekvésű, kis utcájában található, egyaránt kb. 200 m-re a belső öböl, illetve a nyílt tenger romantikus kis strandjaitól, ahol kavicsos, apróköves partszakasz, sziklás, vadregényes öböl egyaránt megtalálható. A belső öbölben kisgyermekek számára is biztonságos a fürdés. Kicsit távolabb található az elegáns, fiatalos, életteli ?beach?.
Szolgáltatás: A településen vegyesboltok, kávézó és éttermek találhatóak. A ház fedett főzőudvara és panorámaterasza nagyobb baráti társaságoknak is alkalmas.
Apartmantípusok: Mindegyik apartman kis alapterületű, modernül berendezett, légkondicionáló felár ellenében, SAT TV-vel, beépített pulthűtővel felszerelt. A közösségi térben mindennel felszerelt, feett konyha van.
Ágyneműhuzat és törülköző van, igény szerint hét közben is cserélik. Parkolás saját parkolóban.
A házban 7 db kétágyas stúdió és 2 db négyágyas stúdió apartman található, összesen 22 fő elszállásolására alkalmas.
2-ágyas stúdió: franciaágyas szoba konyhasarokkal, zuhany/WC. 5 kétágyas stúdió tengerre néző, 2 pedig a környező hegyekre.
4-ágyas stúdió apartman: két franciaágyas hálórész, konyhasarokkal, zuhany/WC. Az egyik 4 fős stúdió földszinti és a belső kertre/udvarra néz, a másik 2 teraszos, hegyekre néz.
Ellátás: Önellátás.

Választott utazás: Villa Pandza | Trogir | egyéni | Időpont: 2018-06-02 – 2018-06-09 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI