Utazási fiók
Velencei Karnevál - Non Stop, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-02-02, Program szerint

Velencei Karnevál - Non Stop

Velencei Karnevál - Non Stop
Időpont:
2018-02-02 – 2018-02-04
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:55012627
21 900 Ft -tól ( | -0 %)
Közlekedés
Kényelmes autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Gyula* - Békéscsaba - Mezőberény - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok
* Gyuláról az autóbusz min. 10 fő esetén indul
Program
1. nap
Indulás az esti órákban Békéscsabáról és Gyuláról.* Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.
Éjszaka az autóbuszon


2. nap
Reggel érkezés Punta Sabbioni kikötőjébe, áthajózás Velencébe. Gyalogos városnézésünket a Sóhajok hídjával és a Dózse Palotával kezdjük, majd a Szt. Márk Bazilika és tér, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle harangtorony és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig, majd elsétálunk a hal –és gyümölcspiacra is.
A nap további részében szabadprogram, részvétel a karneváli rendezvényeken, a város egyéni felfedezése…
Fakultatív gondolázási lehetőség, mert a lagúnákat és a palotákat így lehet csak igazán megismerni…
Vagy, aki a forgatagból egy kicsit ki akar szakadni, fakultatív programként javasoljuk a Velence környéki
szigetek közül Murano szigetének meglátogatását, mely egyedülállóan szép üvegművességéről híres.
Egy üvegfúvó műhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, sőt előttünk formálják meg a szebbnél szebb üvegműves termékeket. A bemutató után vásárlásra is nyílik lehetőség. (kb. 2,5 órás időtartamú)
Ezt követően visszatérés Velencébe, majd a nap további részében szabadprogram.
Az esti órákban visszahajózás Punta Sabbioneba majd hazautazás. Éjszaka az autóbuszon.


3. nap
Érkezés Békéscsabára/Gyulára*a délelőtti órákban.
Az ár tartalmazza
Autóbusz és idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza
Külön fizetendő:Hajójegy és helyi adók: kb. 12,- Euro/fő,a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (1.100,- Ft/fő),

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Velencei Karnevál - Non Stop | Velence | autóbusz | Időpont: 2018-02-02 – 2018-02-04 | Program szerint | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI