Utazási fiók
Vault Karakoy, The House Hotel, Törökország, Isztambul, 2018-01-13, Ellátás nélkül

Vault Karakoy, The House Hotel starstarstarstarstar

Vault Karakoy, The House Hotel
Időpont:
2018-01-13 – 2018-01-15
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:56149546
80 058 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Butik épült 2014. Az ingatlan 63 szobából áll. Az ingatlan tartalmaz 5 lakosztályok. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A Butik 24 órás recepció szolgálatot biztosít. A vendégek értéktárgyaikat biztonságba helyezhetik a Butik széfjében. A helyszínen van valutaváltás. A recepciónál van öltöző. A vendégek használhatják a liftet. A vendégek pihenés közben az újságos standon kínált újságokat olvashatják. A vendégek használhatják a kulcsmegőrző szolgáltatást. A vendégek használhatják az internet hozzáférést munkához és az otthoniakkal való kapcsolattartáshoz. A vendégek a szoba szolgálatot élvezhetik. Van mosoda szolgálat. A Butik a vendégek biztonsága és kényelme érdekében orvosi szolgálatot tart fenn. Az ingatlan akadálymentesített. A vendégek edzhetnek a helyszínen található edző teremben. A vendégek kényelmét szolgálja a megrendelhető bébiszitter szolgáltatás. A vendégek élvezhetik a repülőtéri transzfer szolgáltatás előnyeit. A Butik személyzete segítőkész, több nyelven beszél, és a vendégek rendelkezésére áll bármilyen kérdést vagy szolgáltatás megrendelését illetően. A vendégek elfogyaszthatják reggeli kávéjukat a Butik által kínált újságok mellett. A biztonság a nap 24 órájában. A Butik londiner szolgálatot tart fenn. A létesítménybe be lehet hozni háziállatokat.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Vault Karakoy, The House Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-13 – 2018-01-15 | Ellátás nélkül | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI