Utazási fiók
Vault Karakoy, The House Hotel, Törökország, Isztambul, 2018-01-13, Önellátás

Vault Karakoy, The House Hotel starstarstarstarstar

Vault Karakoy, The House Hotel
Időpont:
2018-01-13 – 2018-01-15
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:56149546
80 058 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Ez a kedves boutique szálloda itt található: Old City. A város központjától alig 2. 0 kilométerre épült boutique szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A boutique szálloda csak egy rövid sétára található a legfontosabb szórakozási lehetőségektől. A birtok közel van a város legfontosabb tömegközlekedési megállóihoz. Az alábbi szálláshely összesen 63 szobával rendelkezik: Vault Karakoy, The House Hotel. A(z)Vault Karakoy, The House Hotel-t ebben az évben építették: 2014. Vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat is elérhető. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. Sajnos nincsenek olyan lakótéri egységek, ahová a vendégek egy kiságyat kérhetnek a kisgyermekek számára. Az épület mindenki számára hozzáférhető nyilvános terekkel rendelkezik. A(z) Vault Karakoy, The House Hotel szívesen látja a kisméretű háziállatokat. Az utazók értékelni fogják a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A látogatók személyesen is kipróbálhatják az ingatlan által kínált számos vendéglátóipari helyszínt. A látogatók teljesen kikapcsolódhatnak a gyógy- és wellness létesítmények igénybevételével. A létesítmény ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Vault Karakoy, The House Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-13 – 2018-01-15 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI