Utazási fiók
Városlátogatás repülővel: Párizs, Franciaország, Párizs, 2018-10-17, Reggeli

Városlátogatás repülővel: Párizs

Városlátogatás repülővel: Párizs
Időpont:
2018-10-17 – 2018-10-21
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:54142629
99 900 Ft -tól ( | -0 %)
VÁROSLÁTOGATÁS REPÜLŐVEL: PÁRIZS

Debrecenből: 2018. augusztus 13-17., október 22-26.

Budapestről: 2018. október 17-21.

5 nap / 4 éj

Utazás:

Wizzair / Ryanair menetrend szerinti repülőjárattal Budapestről vagy Debrecenből.

Szállás:

4 éjszaka 2/3 csillagos szállodában, Párizs külvárosában. A szobákban fürdőszoba, WC található.

Ellátás:

Bőséges reggeli (fakultatív vacsora)

Programok

1. nap: Budapest – (Debrecen) – Párizs

Elutazás repülővel (menetrend függvényében) Párizsba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Ezt követőenvárosnézés a „Fények városában”idegenvezetéssel(Eiffel – torony 3.szint, Notre Dame, Concorde tér, Champs Elysées, Diadalív, stb.). Az esti program keretében meglátogatjuk a város fölé magasodó Sacre Coeur Bazilikát, majd sétát teszünk a Montmartre-on.

2. nap: Párizs – fakultatív program: Versailles

Reggeli után folytatjuk városnézésünket: meglátogatjuk Napoleon síremlékét az Invalidusok Dómjában, majd fakultatív, egyéni múzeumlátogatás (Museé d’Orsay impresszionista gyűjteménye, Rodin Múzeum, Louvre Múzeum). Ezt követően szabadprogram.

Fakultatív program: Délután utazás Versailles-ba, a Napkirály palotájába, ahol lehetőség nyílik a történelemből már jól ismert Trianon-paloták meglátogatására is. Vacsora után séta a Latin negyedben.

A fakultatív program ára: 14.500 Ft + belépőjegy

3. nap: Párizs – fakultatív program: Disneyland

Reggeli után szabad program keretein belül kóstolhatunk bele Párizsba, ahol egyénileg fedezhetjük fel a finom borokat, sajtokat, andaloghatunk a csodás parkokban. Vásárlási lehetőség Párizs híres szecessziós stílusú áruházában, az elegáns La Fayette-ben, vagy Fragonard parfümmúzeum meglátogatása.

Fakultatív program lehetőség: egész napos EuroDisney látogatás, egyénileg.

4. nap: Párizs

Reggeli után a Defense negyedben a modern építészet sajátos remekeit tekintjük meg.

Fakultatív: egy romantikus esti hajókirándulásra invitáljük Önöket a Szajnán, ahonnan a kivilágított nevezetességekben gyönyörködhetünk.

5. nap: Párizs – Budapest (Debrecen)

Ezen a napon véget tér az elegáns és romantikus Párizs felfedezése.Menetrend függvényében -további egyéni barangolási lehetőség, majd transzfer a repülőtérre.

Figyelem: A városnéző programok sorrendje felcserélődhet!

Az ár tartalmazza

repülőjegyet, 4 éjszakai szállást reggelivel, repülőtéri transzfert, idegenvezetést Budapestről és a felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

BBP és stornó biztosítást, csomagfeladást a repülőre, a sétahajózás árát, illetve a programok során fizetendő belépő –és tömegközlekedési díjakat (kb. 25.000 Ft)

A belépők tényleges ára az aktuális árfolyam függvényében módosulhat!

(Indulás előtt 1 hónappal a részvételi díj a repülőjegy és illeték árának aktuális függvényében módosulhat!)


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Városlátogatás repülővel: Párizs | Párizs | repülő | Időpont: 2018-10-17 – 2018-10-21 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI