Utazási fiók
Vác és a veresegyházi Medveotthon, Magyarország, 2018-06-23, Ellátás nélkül

Vác és a veresegyházi Medveotthon

Vác és a veresegyházi Medveotthon
Időpont:
2018-06-23 – 2018-06-23
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:61450307
5 700 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Városnézés kisvonattal Vácon, a püspöki székhelyen, majd látogatás a veresegyházi medveotthonba.
Közlekedés
Teljes felszereltségű autóbusz
Program
Indulás 06.30-kor Szekszárdról a vasútállomásról, 06,40-kor Tolnáról a Spar Áruház parkolójából. Érkezés tervezhetően 10,00 órára a Dunakanyar bal partján elhelyezkedő barokk kisvárosba Vácra. Először kisvonattal egy 40 perces városnézésén veszünk részt. Vác 1000 éves püspöki székhely mely az évszázadok alatt vált azzá a hangulatos és sokszínű kisvárossá, amelyben egy egyórás belvárosi sétát teszünk helyi idegenvezető kíséretében, és megtudhatjuk hogy Vác miért a legek városa, ki az a Vácz remete, hogyan néz ki a csodaszarvas, miért érkezett ide az első vonat, gőzhajó, milyen csata volt itt 1849-ben és hogy a váci Duna part miért az egyik legszebb korzó országunkban. A belvárosi idegenvezetés során a város főbb nevezetességeit nézzük meg: a váci dómot, mely Magyarország harmadik legnagyobb székesegyháza, a Konstantin tér épületeit a Püspöki Palotával,a Szentháromság teret és a Szentháromság oszlopot, melyet az 1740-41-es pestisjárvány megszűntéért hálából állítottak a túlélők, a Piarista templomot (kívülről), a Március 15. tér nevezetes épületeit (Városháza, Curia, Fehérek Temploma, Nagypréposti Palota, Siketnéma Intézet), és végül a Kőkaput, mely Magyarország egyetlen diadalíve, és amelyet Mária Terézia látogatásának tiszteletére építtetett Migazzi Kristóf 1764-ben.
A városismertetés után rövid szabad idő fog következni, amelyben lehetőség nyílik a Múzeumnegyed meglátogatására, például a Március 15. téren a Sajdik Ferenc - Munkácsy –díjas érdemes művész - állandó életmű kiállításának megtekintésére. Sajdik több mint 200 képe között Vácot is bemutatja az ő szemüvegén keresztül: mesevárosa, girbe gurba házai, hagymakupolás saroktornyai felidézik Vác utcáit. A képein fellelhető a Pom Pom, a Gombóc Artúr, a nagy Ho Ho Horgász mesék világa.
Belépőjegy: felnőtteknek 500 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 300 Ft.
Ezután autóbuszunkkal Veresegyházára utazunk, ahol ellátogatunk az öt és fél hektár területen kialakított, Közép-Európa egyetlen Medve otthonába. 1998 ban telepítették át Gödöllőről Veresegyházára a medvéket, addigra azok fogadására alkalmassá tették a területet. Az állatokat itt teljesen biztonságosan, testközelből, azok zavarása nélkül megfigyelhetjük. Farkasok, mosómedvék, ormányos medvék, rénszarvasok, és sokféle madarat is láthatunk.
Hazaindulás 17,30 óra körül. Hazaérkezésünket Szekszárdra az esti órákra tervezzük.

Utazás díja : 5.700 Ft / fő, mely tartalmazza az utazás költségét teljes extrás autóbusszal.

A helyszínen külön fizetendő a belépőjegy és az idegenvezetés.
Vác városnézés, kisvasút, medveotthon: -Felnőtteknek: kb. 3.000 Ft,
65 év felett, nyugdíjas és gyerek 2-14 éves korig : kb.2.800 Ft

Utazás teljes extrás autóbusszal!
Fontos: nyugdíjasok a nyugdíjas igazolványokat szíveskedjenek magukkal hozni!

Az utazás min. 45 fő jelentkező esetén valósul meg. Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, de egyéni kéréseket figyelembe veszünk. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető meg, amelynek díja a részvételi díj 4 %-a.. A belépőjegy árai tájékoztató jellegűek.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Vác és a veresegyházi Medveotthon | Magyarország | autóbusz | Időpont: 2018-06-23 – 2018-06-23 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI