Utazási fiók
The Beyaz Saray Hotel, Törökország, Isztambul, 2017-11-18, Reggeli
The Beyaz Saray Hotel
Időpont:
2017-11-18 – 2017-11-22
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:54067461
Oszd meg barátaiddal!
57 300 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Ez a szálloda a történelmi Óvárosban, a város Beyazit kerületében helyezkedik el. A Nagy Bazár, a Beyazit tér és a Beyazit mecset mind a közvetlen közelben találhatók, a tömegközlekedési lehetőségek pedig ötven méteren belül vannak. Az isztambuli repülőtér körülbelül 18 km-re található. Az épületben négy emeleten 96 szoba van, ebből kettő a mozgáskorlátozott vendégek igényei szerint kialakított. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, valamint műholdas/kábel TV-vel, internet-hozzáféréssel, fűtéssel és légkondicionálással felszerelt. Szabadidejükben a vendégek igénybe vehetik a wellness részleget, amelyben gőzfürdő, szauna és masszázs is a rendelkezésükre áll. A törökfürdőt a vendégek ingyen használhatják.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: The Beyaz Saray Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2017-11-18 – 2017-11-22 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI