Utazási fiók
Szilveszter a székelyeknél - Farkaslaka, Románia, Közép Románia, 2017-12-29, Félpanzió

Szilveszter a székelyeknél - Farkaslaka

Szilveszter a székelyeknél - Farkaslaka
Időpont:
2017-12-29 – 2018-01-02
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:47634679
65 990 Ft -tól (-0 %)
Program
Szilveszter Székelyföldön - Farkaslaka dec. 29. Budapest - 4-es főút - Ártánd (határállomás) - Nagyvárad - Királyhágó - Kolozsvár (rövid séta a belvárosban) - Torda - Szováta - szállás Farkaslakán. dec. 30. kirándulás a Hargitára: Hargitafürdő (séta a székely havason) - Csíksomlyó (ferencesek kegytemploma; csodatévo Szuz Mária-szobor; Jelenések-hegye, stb.) -Máréfalva (székelykapuk) - szállás Farkaslakán. dec. 31. Szejkefürdő (Orbán Balázs kopjafás sírja) - Székelyudvarhely (Jézus szíve kápolna; Vasszékely szobor, stb.) - szállás Farkaslakán.
Este hálaadó szentmise, majd többfogásos ünnepi vacsora és mulatság, zene, tánc reggelig a helybéliekkel. jan. 01. Pihenés, séta Farkaslakán (Tamási Áron szüloháza és sírja; emlékkiállítás) - szállás Farkaslakán (búcsúest). jan. 02.: Körösfő (ismerkedés a székely népművességgel; vásárlási lehetőség) - Kolozsvár - Nagyvárad - Budapest. Érkezés a késő esti órákban.

Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, estebéd, többfogásos vacsora szilveszter éjszaka, idegenvezetés. Az ár a belépoket nem tartalmazza. (Erre kb. 15 RON/fő szükséges.)

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Találkozó: 05.30-kor a Déli Pályaudvar CBA élelmiszeráruház felőli oldalánál (a Mercure hotel mögött). Indulás bepakolás után azonnal.

Szállás: Farkaslakán, a faluturizmus keretein belül magánházaknál kétágyas szobákban.

Ellátás: bőséges reggeli a magánházaknál és házias estebéd falusi vendéglőben. A tájra jellemző ízek.

Farkaslaka: falu a Hargita lábánál, a Szőke Nyikó szelíd katlanában, a havasi hegyek előrenyújtott karjai között, Székelyudvarhely szomszédságában fekszik.

További információ

Szilveszterezzen velünk Székelyföldön!

Indulás: 2017.12.29. Érkezés: 2018.01.02.

Farkaslaka: falu a Hargita lábánál, a Szőke Nyikó szelíd katlanában, a havasi hegyek előrenyújtott karjai között, Székelyudvarhely szomszédságában fekszik.


Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Szilveszter a székelyeknél - Farkaslaka | Közép Románia | autóbusz | Időpont: 2017-12-29 – 2018-01-02 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI