Utazási fiók
Ramada Istanbul Taksim, Törökország, Isztambul, 2018-01-13, Ellátás nélkül
Ramada Istanbul Taksim
Időpont:
2018-01-13 – 2018-01-17
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:56151476
119 728 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Hotel épült 1997. Hotel teljesen felújítva 2011. Az ingatlan egy fő emeletet tartalmaz. A helyen összesen 101 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 99 kétágyas szobák és 2 junior lakosztályok. Ez a népszerű hotel kiváló kiindulási hely a város megismeréséhez. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A vendégek élvezhetik a 24 órás recepció előnyeit. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A recepciónál van öltöző. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A Hotel rendelkezik újságos standdal. A Hotel mobil telefon lefedettséggel rendelkezik. A Hotel szoba szolgálatot biztosít. A vendégek használhatják a Hotel mosoda szolgálatát. A hosszú ideig tartózkodó vendégeket gyorstisztító szalon szolgálja ki. A vendégek betegség esetén az orvosi szolgálathoz fordulhatnak. A vendégek feltöltődhetnek a helyszínen található edző teremben. A vendégek kényelmét szolgálja a repülőtéri transzfer szolgáltatás. A Hotel személyzete segítőkész, több nyelven beszél, és a vendégek rendelkezésére áll bármilyen kérdést vagy szolgáltatás megrendelését illetően. A Hotel napilapokat kínál. A Hotel londiner szolgálatot tart fenn.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Ramada Istanbul Taksim | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-13 – 2018-01-17 | Ellátás nélkül | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI