Utazási fiók
Ramada Istanbul Taksim, Törökország, Isztambul, 2018-01-13, Önellátás
Ramada Istanbul Taksim
Időpont:
2018-01-13 – 2018-01-17
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:56151476
119 728 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Ez a kényelmes szálloda itt létesült: New City. A város központjától alig 400 méterre található szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Gyalogos távolságon belül több tömegközlekedési megálló is található. Az alábbi szálláshelyen összesen 101 szoba áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Ramada Istanbul Taksim. A(z) Ramada Istanbul Taksim 2011 évben lett teljesen renoválva. A létesítmény a közös helyiségekben és a vendégszobákban Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít. A fiatalabb vendégek igényeit szem előtt tartva megtervezett Ramada Istanbul Taksim néhány olyan lakegységet is kínál, melyekben igény szerint kiságyat biztosítanak a kisgyermekek számára. Ebbe az épületbe háziállatok nem hozhatók. Minden az ingatlanban megszálló vendég igénybe veheti az ingatlan saját garázsát is. Minden az ingatlanban megszálló vendég igényelheti a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A(z) Ramada Istanbul Taksim funkcionális üzleti létesítményekkel is rendelkezik, melyek ideálisak az üzleti célból utazók számára. Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, teljesen kikapcsolódhatnak a gyógy- és wellness létesítmények igénybevételével. Az étkezési helyszín arra invitál mindenkit, aki ezen a szálláshelyen száll meg, hogy igazi ételkülönlegességeket kóstoljanak egy elegáns környezetben. Ezek közül a szolgáltatások közül némelyik további költségekkel járhat.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Ramada Istanbul Taksim | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-13 – 2018-01-17 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI