Utazási fiók
Rakija apartmanház, Horvátország, Kvarner, Rab sziget, 2018-04-01, Ellátás nélkül
Rakija apartmanház
Időpont:
2018-04-01 – 2018-04-08
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:56185588
37 092 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: RAKIJA APARTMANHÁZ - KAMPOR
Fekvése
Horvátországban, Rab-szigeten, 200 m-re fekszik a kampori homokos, lassan mélyülő strandtól, a domboldalon a Rakija apartmanház. 2014-ben frissen felújítva!
Apartmanok
6+2 ágyas/ 1 db  emeleti (3 db kétágyas hálószoba, nappali dupla kihúzható ággyal, konyha, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, 3 fürdőszoba (mindegyik szobának van saját), ingyenes WiFi, TV, klíma (1 db berendezés), tenger felőli erkély).
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
parkolási lehetőség a ház előtt, hordozható grillező. Élelmiszerbolt és étterem 200 m-re a háztól.
Felárak, díjak
Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat.  Gyermek ágy nélkül 6 évig: 13 200 Ft/fő/7éj.
Helyszínen fizetendő
egyszeri bejelentkezési díj 3 EUR/fő.
Minimum tartózkodás
7 éj.
Előfoglalási kedvezmény

10%   01.16-ig
8%     02.28-ig
6%     04.06-ig
Turnusváltás
igény szerint.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Rakija apartmanház | Rab sziget | egyéni | Időpont: 2018-04-01 – 2018-04-08 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI