Utazási fiók
Novotel Istanbul Bosphorus, Törökország, Isztambul, 2018-04-19, Reggeli

Novotel Istanbul Bosphorus starstarstarstarstar

Novotel Istanbul Bosphorus
Időpont:
2018-04-19 – 2018-04-23
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap / éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:55024674
163 104 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
Kiváló választás családok számára ez az egyedi szálloda, mely alább található: Old City. A város központjától alig 2. 0 kilométerre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A szálloda közel van a város legfontosabb tömegközlekedési megállóihoz. A látogatók mindössze 18. 6 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A létesítmény 200 kényelmes lakegységgel rendelkezik. Eme létesítmény építésének a története 2016-ig nyúlik vissza. Ez az épület ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Mivel ez a szálláshely 24 órás recepciót kínál, így a vendégeket mindig szívesen fogadják. A fiatalabb vendégek igényeit szem előtt tartva megtervezett Novotel Istanbul Bosphorus néhány olyan lakótéri egységet is kínál, melyekben igény szerint kiságyat biztosítanak a kisgyermekek számára. A(z) Novotel Istanbul Bosphorus a látogatók különleges igényeit is kielégíti, ezért néhány akadálymentesített lakótéri egységgel is rendelkezik. Az utazóknak nem kell kisállataikat otthon hagyniuk, hanem magukkal hozhatják őket ebbe a hotelbe. A vendégek értékelni fogják a parkolót és a garázst. A hotel fenntartható irányelveket alkalmaz. A(z) Novotel Istanbul Bosphorus szállását igénybe vevő vendégek, élvezhetik ki a felkínált transzfer szolgáltatást. A vendégek hozzáadott kényelmét üzleti létesítmények és szolgáltatások szolgálják. Az alábbi szálláshely számos gyógy- és wellness létesítménnyel rendelkezik, melyek ideálisak arra, hogy minden az ingatlanban megszálló vendég szellemileg és fizikailag is feltöltődhessen: Novotel Istanbul Bosphorus Az utazók kiélvezhetik az ízletes ételeket, melyeket a létesítmény éttermében szolgálnak fel. Az épület ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Választott utazás: Novotel Istanbul Bosphorus | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-04-19 – 2018-04-23 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI