Utazási fiók
MIRA APARTMANHÁZ - Banjol, Horvátország, Kvarner, Rab sziget, Banjol, 2018-09-08, Önellátás
MIRA APARTMANHÁZ - Banjol
Időpont:
2018-09-08 – 2018-09-15
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:59188666
44 079 Ft -tól ( | -0 %)

Fekvése
Horvátországban, Rab-szigeten, Banjol nevű településen, Rab óvárosától csak 500 m-re, a betonos és kíépített strandtól 100 m-re, de a lassan mélyülő, kisebb homokos strandtól 500 m-re, emelkedőn található a Mira apartmanház.
Apartmanok
felszerelése: TV, kávéfőző, ingyenes WiFi, igény szerint klíma 7 EUR /apt/éj, fürdőszoba, terasz vagy erkély: 
A2+1 ágyas: 40 nm / 2 db földszinti (kétágyas hálószoba egy pótággyal, étkező konyhával). 
B4+1 ágyas: 60 nm / 3 db, 1 földszinti és 2 db 1. emeleti (2 db kétágyas hálószoba /az egyik pótágyazható/, nappali konyhával). Az egyik emeleti apartmanban dupla kihúzható ágy  a nappaliban (összesen: 4+3).
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
Grillezési lehetőség, parkolás a ház mellett. Étterem 20 m-re, üzlet 100 m-re.

Felárak, díjak
Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Pótágy: 24 000 Ft/fő/7 éj. Gyermek ágy nélkül 5 évig: 9 000 Ft/fő/7 éj. Háziállat: lekérésre 7 EUR/éj.
Minimum tartózkodás
06.09-08.25. között 7 éj, előtte és utána 3 éj. Rövidebb tartózkodás esetén a felár 30%.
Előfoglalási kedvezmény
2018 
8% 
  02.28-ig!  
6%   
04.06-ig!
Turnusváltás
igény szerint, kivéve 06.09-08.25. között szombat.

Választott utazás: MIRA APARTMANHÁZ - Banjol | Rab sziget | egyéni | Időpont: 2018-09-08 – 2018-09-15 | Önellátás | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI