Utazási fiók
Korona, Bulgária, Burgasz, Napospart, 2018-05-01, Reggeli
Korona
Időpont:
2018-05-01 – 2018-05-08
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:59049002
35 615 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: HOTEL KORONA
Fekvése
Napospart központjától rövid sétára, a tengerparttól mindössze 100 m-re fekvő szálloda, környezetében éttermek és bárok várják a vendégeket és fekvése miatt ideális a stransolást előnyben részesítők mellett a mozgalmasabb nyaralást kedvelőknek is.
Szobák
2 ágy ( pótágyazható, max 2 db) fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, SAT-TV, telefon, minihűtő, erkély, térítés ellenében széf és WiFi.
Ellátás
reggeli vagy félpanzió svédasztalos rendszerben.
Szolgáltatások
étterem, bár, medence gyermekrésszel, napozóterasz, medencebár, lift, pénzváltó, ajándékbolt, WiFi, ingyenes parkolás korlátozott számban.
Felárak, díjak
Üdülőhelyi díj mindenkinek fizetendő: 3 000 Ft/fő.
Fantasztikus akció

7=6    06.29-ig és 09.01. után történő érkezés esetén
Előfoglalási kedvezmény

01.16-ig   24%  - Fantasztikus akcióval összevonható
03.10-ig   20%  - Fantasztikus akcióval összevonható
03.31-ig   20%  - Fantasztikus akcióval NEM összevonható
04.30-ig   15%  - Fantasztikus akcióval NEM összevonható
05.31-ig   10%  - Fantasztikus akcióval NEM összevonható
Turnusváltás
igény szerint.
Kedvezmények

2 évig szolgáltatások nélkül ingyenes
2.ágyon 2-13 év között 50%
3.ágyon 2-13 év között 100%, 13 év felett 30%
4.ágyon 2-13 év között 100%
1felnőtt + 2gyermek esetén 2-13 év között 1.gyermek 50%, 2.gyermek 100%

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Korona | Napospart | egyéni | Időpont: 2018-05-01 – 2018-05-08 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI