Utazási fiók
Hotel KOFLERHOF, Olaszország, Dél Tirol - Trentino, Dolomitok Superski, Plan de Corones - Kronplatz, 2018-03-17, Félpanzió
Hotel KOFLERHOF
LM
Időpont:
2018-03-17 – 2018-03-24
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:56189465
Oszd meg barátaiddal!
124 900 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Olaszország - Hotel Koflerhof *** - Rasun/Anterselva
Alapar-tartalmazza
a szállást 7 éjszakára, kétágyas szobában,
a félpanziós ellátást,
a wellness szolgáltatásokat,
az úszómedence és a fitneszterem használatát,
a wifi használatát.
Alapar-nem-tartalmazza
a helyi idegenforgalmi adót,
a személyes kiadásokat,
a síbusz szolgáltatást. 
Leiras

Szállás információk:

Gyönyörű környéken, a Val Pusteria völgy oldalán helyezkedik el a hotel. Innen lélegzetelállító kilátás nyílik a Dolomitokra és a Kronplatz síterületre. A szálláshely rendelkezik wellness részleggel is. A szolgáltatások között megtalálható a szauna, gőzfürdő és fitneszterem is. A Kronplatz síterület körülbelül 4 km-re található a szállodától. 

Szállás szolgáltatások: recepció, bár, étterem, wellness szolgáltatások, gőzfürdő, szauna, beltéri úszómedence, fitneszterem, wifi.

Szobák felszereltsége: fürdőszoba, hajszárító, telfon, tv, szobaszéf.

Ellátás: félpanzió. 

Gyermekkedvezmény pótágyon: 2 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50%, 17 éves korig 30% kedvezmény, 17 éves kor felett 15%.

Tartózkodás: minimum 7 éj foglalása szükséges, szombati érkezéssel. 

Egyéb információk:


kisállat hozatala nem engedélyezett,
érkezés 14:00-20:00 óráig, szobák elhagyása 10:00-ig.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Hotel KOFLERHOF | Dolomitok Superski | egyéni | Időpont: 2018-03-17 – 2018-03-24 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI