Utazási fiók
Gulhane park hotel Istanbul, Törökország, Isztambul, 2018-03-15, Reggeli

Gulhane park hotel Istanbul starstarstarstar

Gulhane park hotel Istanbul
Időpont:
2018-03-15 – 2018-03-22
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58713933
428 677 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Egy kedves szálloda, mely ideális megoldást kínál családok számára, itt létesült: Old City. A város központjától 50 méterre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a létesítmény közelében találhatók. A látogatók könnyűszerrel elérik a tömegközlekedési megállókat. A szálláshely 200 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A vendégek mindössze 1. 7 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálloda 100 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. A hotel 32 lakótéri egységből áll. Minden vendég naprakész maradhat a(z) Gulhane park hotel Istanbul által nyújtott internetkapcsolatnak köszönhetően. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít. Az utazók igénye esetén lakegységeikben egy kiságyat is a rendelkezésükre bocsátanak. Ebben az akadálymentesített létesítményben minden fürdőszoba mozgáskorlátozott-barát. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe a létesítménybe háziállat nem hozható. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, igénybe veheti a parkolót. Minden az ingatlanban megszálló vendég értékelni fogja a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Minden az ingatlanban megszálló vendég kedvét lelheti a szálláshely gasztronómiai kínálatában felsorakoztatott fogásokban. Ebben az ingatlanban számos olyan gyógy- és egészségügyi szolgáltatás is igénybe vehető, melyeket a vendégek igénybe vehetnek. A(z) Gulhane park hotel Istanbul az üzleti utazás sikerességéhez szükséges kényelem és szolgáltatások tökéletes kombinációját kínálja, számos üzleti létesítményének köszönhetően. Az ingatlan vendéglátóipari egységei ízletes ételek és italok választékával szolgál.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Gulhane park hotel Istanbul | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-03-15 – 2018-03-22 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI