Utazási fiók
Great Fortune Hotel & Spa, Törökország, Isztambul, 2018-03-15, Reggeli

Great Fortune Hotel & Spa starstarstarstar

Great Fortune Hotel & Spa
Időpont:
2018-03-15 – 2018-03-24
Időpont változtatás
Időtartam:10 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58702669
202 737 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Egy kényelmes szálloda, mely ideális megoldást kínál családok számára, itt létesült: Old City. A város központjától alig 10 méterre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A létesítmény csak egy rövid sétára található a legfontosabb szórakozási lehetőségektől. A város legfontosabb tömegközlekedési megállóiból a létesítmény könnyen elérhető. Az utazók mindössze 130 métert kell utazzanak a repülőtérig. A szálloda 100 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. A barátságos 60 hálószoba mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. Az épületet a(z) 2015. évben alapították meg. A helyszínen vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat is rendelkezésre áll. Ez az ingatlan 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. Gyermekek számára kiságyat biztosítanak. Ez a(z) Great Fortune Hotel & Spa néhány kerekesszékkel megközelíthető fürdőszobával is rendelkezik a hozzáadott kényelem érdekében. Ez a(z) Great Fortune Hotel & Spa nem állatbarát. Az épület parkolóval rendelkezik. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, egyszerűen eljuthat a repülőtérre a rendelkezésre álló transzfer szolgáltatásnak köszönhetően. Az itt megszállók örömüket lelik majd az épületben felszolgált ételekben. Funkcionális tárgyalóinak köszönhetően ez a létesítmény tökéletes hely az üzleti célból utazó vendégek számára. Az itt megszállók dönthetnek úgy, hogy igénybe veszik az épületben elérhető gyógy szolgáltatásokat. A szálláshely ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Great Fortune Hotel & Spa | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-03-15 – 2018-03-24 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI