Utazási fiók
Great Fortune Hotel & Spa, Törökország, Isztambul, 2018-03-15, Reggeli

Great Fortune Hotel & Spa starstarstarstar

Great Fortune Hotel & Spa
Időpont:
2018-03-15 – 2018-03-24
Időpont változtatás
Időtartam:10 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58702669
202 737 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Ez a kedves szálloda ideális választást kínál családok számára, és a következő helyen található: Old City. A város központjától alig 10 méterre található szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A létesítmény csak egy rövid sétára található a legfontosabb szórakozási lehetőségektől. A birtok közel van a város legfontosabb tömegközlekedési megállóihoz. A vendégek mindössze 130 métert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 100 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. Összesen 60 hálószoba szolgálja a vendégek kényelmét. Eme létesítmény építésének a története 2015-ig nyúlik vissza. Vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat is elérhető. A(z) Great Fortune Hotel & Spa 24 órás recepciót biztosít. Igény esetén minden lakótéri egységben kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. A(z) Great Fortune Hotel & Spa a látogatók különleges igényeit is kielégíti, ezért néhány akadálymentesített hálószobával is rendelkezik. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe a hotelbe háziállat nem hozható. Az autóval érkező vendégek értékelni fogják, hogy a(z) Great Fortune Hotel & Spa parkolást biztosít. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Ez a szálláshely számos étkezési lehetőséget kínál, mellyel garantálja, hogy az itt megszállók az itt-tartózkodásuk minden aspektusát élvezni fogják. Funkcionális tárgyalóinak köszönhetően ez a hotel tökéletes hely az üzleti célból utazó vendégek számára.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Great Fortune Hotel & Spa | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-03-15 – 2018-03-24 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI