Utazási fiók
Grand Hotel Misurina, Olaszország, Dél Tirol - Trentino, Dolomitok Superski, 2018-03-03, Félpanzió
Grand Hotel Misurina
LM
Időpont:
2018-03-03 – 2018-03-07
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:55141419
Oszd meg barátaiddal!
94 000 Ft -tól ( | -0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Grand Hotel Misurina **** - Misurina
Infó-szöveg
Töltse el pihenését a romantikus hangulatú Grand Hotel Misurinában, a Misurina-tó mellett, a Dolomitokban.
Alapar-tartalmazza
a szállást választott tartózkodásra két- vagy négyágyas szobában,
a félpanziós ellátást, 
a karácsonyi vacsorát,
a szilveszteri vacsorát.
Alapar-nem-tartalmazza
az esetleges helyi idegenforgalmi adót.
Leiras

Elhelyezkedés: A szálloda közvetlenül a Misurina-tó partján fekszik, a síbusztól 100 méterre. A legközelebbi nagyvárostól, Cortinától 15 kilométerre található.

Szállás szolgáltatás: recepció, lobbi, étterem, wifi (ingyenes), lift, parkolás (ingyenes) garázs (térítés ellenében, mely a helyszínen fizetendő kb. 10 EUR/gépjármű/nap. 35 EUR/hét)

Szobák felszereltsége: hajszárító, minibár (helyszínen fizetendő), telefon, TV.

Ellátás: félpanziós ellátás büféreggelivel (az italokat nem tartalmazza) és vacsorával (4 fogás, 3 főétel közül választhat,az italokat nem tartalmazza, salátabár), hetente egyszer tematikus este, karácsonyi vacsora (12. 24.), szilveszteri vacsora (12.31.), Január 7.-21. és március 11.-19. között a vacsorához jár egy pohár a ház borából és egy fél literes ásványvíz.

Egyéb információk: 


kisállat hozható (felár ellenében, mely a helyszínen fizetendő kb. 15 EUR/nap);
kiságy kérhető (felár ellenében, mely a helyszínen fizetendő kb. 5 EUR/éj);
bankkártya elfogadás: MasterCard, Visa;
nem akadálymentesített;
érkezés 17:00-tól, szoba elhagyása 10:00-ig.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Grand Hotel Misurina | Dolomitok Superski | egyéni | Időpont: 2018-03-03 – 2018-03-07 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI