Utazási fiók
Utazás keresés
Ország és régió kiválasztása
Részletes keresés
Flamengo apartmanház - Omis - Horvátország - Közép-Dalmácia - Omiš

Flamengo apartmanház - Omis

Flamengo apartmanház - Omis
Közlekedés:egyéni
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:Önellátás
A szervező utazási iroda megjelölése: Slado apartmanház - Omis
Leírás
Az apartmanház Omis és Duce határán a főút mellett található, mintegy 50 m-re a homokos strandtól illetve 1,2 km-re Omis központjától. A barátságos hangulatú szálláshelyet főleg pároknak, fiataloknak ajánljuk.
A területről
Horvátország évek óta töretlen népszerűségnek örvend a magyar turisták körében is. A tengerpart szépségét tagoltságának köszönheti, vakítóan kék színe és a változatos természeti formák mindenkit ámulatba ejtenek. A közép-dalmáciai Omis a Split és Makarska közötti partszakaszon, a Cetina folyó torkolatánál található, egyes részei pedig benyúlnak a hegyi folyócska vadregényes kanyonjába. A folyó kristálytiszta vize itt éri el a tengert, s az általa szállított folyami homok gyönyörű természetes strandot hozott létre. A festői szépségű kisvárost délről a tenger, északról hatalmas meredek hegyek határolják. Horvátország egyik legszebb pontja.
Alapár tartalmazza

szállást ellátás nélkül a választott turnusra

Alapár NEM tarlalmazza

utazást, útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,4%-a) valamint az üdülőhelyi illeték (490 Ft/fő/éj - 12 év felett), ellátást, klíma használatot lekérésre (helyszínen fizetendő 6 euro/nap)

Leiras

Riviéra: Dalmácia
Régió: Omis
Település: Omis


Fekvés: az apartman Omis és Duce határán található, mintegy 50 m-re a homokos strandtól illetve 1,2 km-re Omis központjától.


Elhelyezés:


A2 típusú északi fekvésű 2 fős egylégterű stúdió

Felszereltség: hálószoba, vele egy légtrében étkező konyhasarokkal, fürdőszoba, tv, wifi, klíma (lekérésre, helyszínen fizetendő 6 euro/nap), kertre/környékre néző erkély


A2 típusú déli fekvésű 2 fős egylégterű stúdió

Felszereltség: hálószoba, vele egy légtrében étkező konyhasarokkal, fürdőszoba, tv, wifi, klíma (lekérésre, helyszínen fizetendő 6 euro/nap), tengerre néző erkély

Az egyik déli fekvésű apartman +1 fő részére pótágyazható.


Ellátás: önellátás.


Tartózkodás: min. 7éj


​Érkezés: szombatonként


Szolgáltatások: WIFI, ingyenes parkolás a ház előtt.

Vízum infó
Magyar állampolgárok személyazonosításra alkalmas, érvényes útlevél vagy személyi igazolvánnyal, vízum nélkül utazhatnak Horvátországba. Fontos, hogy személyi igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgár továbbra is csak útlevél birtokában utazhat.
Egésszégügyi tudnivalók
Horvátország egész területén jó a közegészségügyi helyzet, kötelezően előírt védőoltás nincs. A csapvíz iható, de fogyasztásra a palackozott ásványvizeket ajánljuk.


A GPS koordináták nem elérhetőek