Utazási fiók
DAVORKA APARTMANHÁZ - MALINSKA, Horvátország, Kvarner, Krk sziget, Malinska, 2018-05-01, Ellátás nélkül

DAVORKA APARTMANHÁZ - MALINSKA

DAVORKA APARTMANHÁZ - MALINSKA
Időpont:
2018-05-01 – 2018-05-08
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:55586510
25 756 Ft -tól ( | -0 %)
Fekvése
Malinska központjától 4 km-re Porat nevű faluban, 150 m-re a tengertől, de a kavicsos és kiépített strandtól 300 m-re található apartmanház.
Apartmanok

A2 ágyas:
30 nm 1. emeleti (kétágyas hálószoba, konyha étkezővel és egy pótággyal, kávéfőző, TV, fürdőszoba, erkély).
M2 ágyas: 30 nm 1. emeleti (kétágyas hálószoba, konyha étkezővel, kávéfőző, TV, fürdőszoba, tenger felé néző erkély).
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
ingyenes WiFi, az udvarban parkoló, grillezési lehetőség. Étterem 50 m-re, üzlet 250 m-re.
Felárak, díjak
Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Gyermek ágy nélkül: 2 éves korig ingyenes, 2- 4 év között: 9 100 Ft/fő/7éj. Háziállat: bevinni tilos.
Helyszínen fizetendő
egyszeri bejelentkezési díj: 3 EUR/fő.
Minimum tartózkodás
4 éj, kivéve 06.25-08.27. között 7 éj. Rövidebb tartózkodás esetén felár 30%.
Fantasztikus akció

7=6
 AKCIÓ 06.23-ig és 09.01-től!
Előfoglalási kedvezmény
2018 Fantasztikus akcióval összevonható! 
10 %    01.16–ig
8 %      02.28-ig
6 %      04.06-ig
Turnusváltás
szombat, többi napok lekérésre.

HORVÁTORSZÁG * KVARNER-ÖBÖL * KRK-SZIGET * MALINSKA * DAVORKA APARTMAN

AUTÓBUSZJÁRAT HORVÁTORSZÁGBA!

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: DAVORKA APARTMANHÁZ - MALINSKA | Krk sziget | egyéni | Időpont: 2018-05-01 – 2018-05-08 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TandTsport Travel általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI