Utazási fiók
Best Western Empire Palace, Törökország, Isztambul, 2018-02-15, Reggeli

Best Western Empire Palace starstarstarstar

Best Western Empire Palace
Időpont:
2018-02-15 – 2018-02-17
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap / éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:55033977
101 611 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
Luxus és pihenés várja a vendégeket ebben a szállodában, Isztambul szívében. A Kék Mecset, a Hagia Szophia, a Nagy Bazár és a Topkapi Palota csak egy rövid sétával elérhetők, így a vendégek a várost gyalogosan is felfedezhetik. Egy hosszú nap után a vendégek pihenhetnek és lazíthatnak a szálloda wellness-részlegében, a törökfürdőben és a szaunában, és élvezhetik a finom ételeket a szálloda éttermében, a legfelső emeleten, kilátással a Boszporuszra, és a két kontinenest összekötő híres hídra. A szálloda légkondicionált szobái tágasak és modern, finom színekkel díszítettek, hagyományos török ​​hatásokkal. Ingyenes Wi-Fi-t és kontinentális reggelit kínálnak. Ez a hotel tökéletes kombinációja a pihenésnek és az üzleti lehetőségeknek, és kiváló nyaraláshoz vagy egy romantikus hétvégéhez.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Választott utazás: Best Western Empire Palace | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-02-15 – 2018-02-17 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI